Popstjärnornas favoritmodell

Av Ralph Bretzer 12 januari 11.19

Popstjärnor och fotomodeller är ju en populär kombo och ingen modell är så rätt i popvärlden som Kate Moss. Från det nästan löljligt omskrivna förhållandet med Pete Doherty till det hon mer nylighen hade med The Kills-gitarristen James Hince.

Men hennes engagemeng i popvärlden slutar inte där. Hon har gästsjungit med och skrivit låtar till Dohertys band Babyshambles, spelat tamburin på ett spår med Oasis och varit med i musikvideos med alla från White Stripes och Primal Scream till Elton John och Johnny Cash.

Nyligen dök hon upp i den här snygga videon till Antony & the Johnsons vackra ”Everglade”. Den är filmad av modefotograferna Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin under en plåtning för modehuset Balmains höst/vinter-kampanj.

Kommentera

Läs våra bilagor